Liceul Teoretic 'Grigore Moisil' Tulcea

STATUTUL ASOCIAŢIEI DE PĂRINŢI A LICEULUI "GRIGORE MOISIL" click CERERE de ADEZIUNE la ASOCIAŢIA de PĂRINŢI a Liceului "GRIGORE MOISIL" click

REDIRECŢIONEAZĂ 2% CĂTRE LICEUL TEORETIC "GRIGORE MOISIL" TULCEA:

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune direcţionarea a 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizaţie non-guvernamentală (asociaţie, fundaţie etc.) doreşte. Practic, în acest fel, dvs. transmiteţi statului modul în care doriţi să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit. Atenţie, această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este, în esenţă, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care este direcţionată de către fiecare cetăţean în parte către entitatea dorită de acesta !

Dacă doriţi ca, prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră îl plătiţi statului pentru salariile din anul 2018, să sprijiniţi activitatea Liceului Teoretic "Grigore Moisil" Tulcea, completaţi şi depuneţi, până la data de 25 MAI 2020, formularul 230 (în cazul impozitului pentru salarii):

VĂ MULŢUMIM PENTRU SPRIJINUL ACORDAT !