Eveniment de caritate

IMG_2855 IMG_2876 IMG_2883 IMG_2913 IMG_2921 IMG_2938 IMG_2948 IMG_2955 jquery lightbox pluginsby VisualLightBox.com v5.7

Luna cadourilor se apropie şi fiecare dintre noi ar trebui să se bucure de spiritul sărbătorilor de iarnă. Însă nu toţi au parte de această ocazie minunată... Prin evenimentul de caritate desfăşurat în data de 22 noiembrie 2013, la Teatrul „Jean Bart”, asociaţia „S.P.E.C.I.A.L. KIDS”, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, şi-a propus să aducă un zâmbet copiilor de la Centrul de plasament „Cristian”.

Prin intermediul momentelor artistice pregătite, elevii Liceului Teoretic „Grigore Moisil” au delectat publicul timp de două ore, îmbinând astfel utilul cu plăcutul. Trupa Scherzo a încântat spectatorii cu repertoriul pregătit de doamna profesor Claudia Raicu, trupa de teatru a clasei a X-a A a prezentat discrepanţa dintre generaţiile trecute şi cele actuale prin intermediul momentului „La Răscruce de timpuri”. Ne-a fost alături şi cercul de dans al Palatului Copiilor, reprezentând momente deosebite cu dansatori de toate vârstele. În final, trupele „Young” şi „Mini-Young” au finalizat spectacolul într-un mod specific, plin de culoare, diversitate şi calitate.

Această iniţiativă a bucurat spectatorii, dar nu în ultimul rând, îi va bucura pe copiii din Centrul de plasament „Cristian”. Din banii strânşi la urnele din sală se vor cumpăra cadouri de Sf. Nicolae acestor copii, împreună reuşind să aducem spiritul Crăciunului mai aproape de ei.